Om SBKK

Strandabygdens Kennelklubb är nog en av Sveriges yngsta hundklubbar i dagsläget. Klubben bildades nämligen av ett tjugotal entusiaster under våren 2004 och har idag ett stadigt ökande medlemstal. Det är väldigt inspirerande att klubben har fått ett mycket positivt gensvar ute i kommunen och det bådar ju gott inför framtiden. Klubben har en väldigt fin träningsplan i Mönsterås, vi har också nästan obegränsat med tillgång till skogsmark att promenera i precis intill klubben.

Strandabygdens Kennelklubb bedriver traditionell hundklubbverksamhet med olika typer av kurser för hundar och dess ägare. Klubben kommer också att tillhandahålla diverse specialkurser i bl a personspår, viltspår och jaktapportering m m.
Vi kommer även att arrangera 1 & 2 dagarskurser/seminarier inom olika specialområden som t ex. tävlingslydnad, klickerträning (operant inlärning), hundens beteende, uppletande av föremål, osv

Strandabygdens Kennelklubb är en lokalklubb till Småland – Ölands Kennelklubb och har Svenska Kennelklubben som moderorganisation. Svenska Kennelklubben har idag ca 275 000 medlemmar och är en av Sveriges största fritidsorganisationer.

Gilla oss på Facebook:
https://www.facebook.com/#!/pages/Strandabygdens-Kennelklubb/364229767553

Vägbeskrivning:
Vid trafikljusen (norra infarten) kör in mot Mönsterås. Kör till rondellen där ni kör rakt fram. Direkt efter kommer en liten bro på vänster sida; skyltar: Herrholmarna, Nydala mm. Där kör ni över. Följ vägen till ni kommer till ett T-kors. Där svänger ni höger. Följ vägen förbi skogskyrkogården (som ni har på er högra sida) efter den är det ca 100-200 m till en liten skogsväg ner åt höger, liten träskylt där det står SBKK. Där nere ligger vår plan.

Kommentarer inaktiverade.